najbolji roštilj majstori
Jela s roštilja i dobra vibra na 10. Grilijadi na Fratarskom otoku
Prošle subote Fratarski otok, na kojem ljetuju brojni Puležani, opet je mirisao na dobro raspoloženje i na roštilj. Održana je ondje 10. jubilarna Grilijada, ekipno kulinarsko natjecanje u kojem se tražio najbolji majstor roštilja. Deset ekipa pripremalo je po četiri jela, što znači - 40 različitih zalogaja pred žirijem. Nije to lak zadatak, priznaje chef David Skoko, koji je s Matijom Horgom i Robertom Ivetom morao kušati sve. Svi natjecatelji dobili su iste sastojke, a pripremali su kadela, svinjsku vratinu, mljeveno meso i pola pileta. Najuspješniji su bili Rezerva, Kužina poli Đane, Tri pijata kalamara i Boćari. Veselja i dobre zabave, uz pravu ekipu i glazbu, nije nedostajalo.