Tradicija i luksuz
Ekskluzivne Istarske Večere u Grand Hotelu Brioni: Početak Kulinarne Suradnje AHG-a i AZRRI-ja
Nakon uspješno održanih ekskluzivnih večera predvođenih Michelinovim kuharima, poput francuskog chefa Michaela Hussera, poznatih talijanskih kuhara kao što su Nikola Laera, Felice Lo Basso, Alessandro Gavagna, Salvatore Bianco, Alessandro Rossi i Fabio Groppi te hrvatske kuharice Floriane Ružić, u prestižnom ambijentu restorana Sophia unutar Grand Hotela Brioni Pula, A Radisson Collection Hotela, 3. lipnja 2025. započinje ciklus ekskluzivnih istarskih večera koje će spojiti vrhunsku gastronomiju, autentične lokalne namirnice i kulturnu baštinu Istre. Projekt je rezultat suradnje između Arena Hospitality Group (AHG) i Agencije za ruralni razvoj Istre (AZRRI), s ciljem predstavljanja istarske kuhinje kroz ekskluzivne večere temeljene na najcjenjenijim domaćim proizvodima i namirnicama.