ODBOJKA

Velovršanke poražene od Kaštelanki u 4. kolu Superlige: I DALJE BEZ SETA NA DOMAĆEM PARKETU

Veli Vrh – Kaštela 0:3 (21:25, 24:26, 23:25). Nakon Dinama, i Kaštela je na Velom Vrhu slavila s 3:0, no daleko od toga da su se Puljanke predale bez borbe

| Autor: Ivica CEROVAC
BOLJA PREDSTAVA NIJE NAGRAĐENA - Marina Ćorić i Dorotea Ćosić u bloku (Snimio Danilo Memedović)

BOLJA PREDSTAVA NIJE NAGRAĐENA - Marina Ćorić i Dorotea Ćosić u bloku (Snimio Danilo Memedović)


Utakmica 4. kola Superlige odbojkašica: Veli Vrh – Kaštela 0:3 (21:25, 24:26, 23:25). Dvorana OŠ Veli Vrh. Gledatelja: 70. Suci: Ana Stipaničev Matečić i Goran Brozić (oboje Rijeka).

VELI VRH: Srdić, Ćosić 9, Miletić (L), Stošić (L), Rakić 2, Ćaćić, Kalister 8, Žgrablić, Šverko 7, Ćorić 18, Šegota 1.

KAŠTELA: Šeremet 12, Višić, Grbeša, Karatović 19, Dešković, Strize 13, Dragičević 3, Sesar 4, Đolonga, Parčina 9, Matas (L), Ninčević.

Napad poeni: Veli Vrh 33 (Ćorić 16), Kaštela 47 (Karatović 16). Blok poeni: Veli Vrh 7 (Ćosić 3), Kaštela 10 (Šeremet 4). Servis poeni: Veli Vrh 5 (Ćosić 2), Kaštela 3 (Karatović 2).

Odbojkašice Velog Vrha i dalje su bez osvojenog seta na domaćem parketu u svojoj debitantskoj sezoni u Superligi. Nakon Dinama, i Kaštela je na Velom Vrhu slavila s 3:0, no daleko od toga da su se Puljanke predale bez borbe.

Pružile su puno bolju predstavu nego protiv Zagrepčanki, manje griješile u igri, proradio je napokon i blok, ali sve je to bilo nedovoljno i za počasni set protiv viših i fizički dominantnijih Kaštelanki. Predvođene raspucanom Karatović, gošće su pucale iz svih oružja i sa svih pozicija te na kraju stigle do prve pobjede u sezoni.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum