ISTRA 1961

SAŠA BJELANOVIĆ: "NAKON ŠIBENIKA I RIJEKE VIDJET ĆEMO DA LI NAM JOŠ ŠTO NEDOSTAJE U MOMČADI"

| Autor: Goran ROJNIĆ  
POVEĆATI RUBRIKU "ODLASCI" ZA EVENTUALNOG "KAPITALCA" - Saša Bjelanović (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

POVEĆATI RUBRIKU "ODLASCI" ZA EVENTUALNOG "KAPITALCA" - Saša Bjelanović (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Pobjeda protiv Osijeka (1:0) vratila je osmjeh na lica na "Drosini" jer pulska je momčad, s mnoštvom ovo ljeta pristiglih igrača, pokazala da će biti itekako konkurentna u elitnom društvu hrvatskog nogometa. Brza prilagodba novih igrača, i njihova prezentacija, unijela je optimizam u pulske redove, a svakako najzadovoljniji time je sportski direktor pulskog kluba Saša Bjelanović, koji u financijskim ograničenim okolnostima slaže momčad od mladih "nepoznatih" igrača. Jučer je na "Drosini" predstavio dva nova dodatna lica.

- Predstavljamo dva veznjaka koji će nam sigurno pomoći u sezoni i osnažiti konkurenciju u veznom redu. Petrušenko je defanzivni vezni, dosta agresivan i dinamičan, jako dobar u duelima. On je profil koji je nedostajao u našoj momčadi. Lauš je "box to box" veznjak, koji je imao jako dobru sezonu prošle godine u Posušju. Imao je određenih problema s ozljedom, ali stanje mu se popravilo i pridružio je momčadi te će uskoro konkurirati za momčad, rekao je u uvodu Saša Bjelanović, sportski direktor Istre 1961, koji je istaknuo da je jučerašnje predstavljanje vjerojatno pretposljednje ovog ljeta, što bi značilo da "šlag" čuva za kapitalca u posljednjim danima prijelaznog roka.

Naravno, nije ni ovog puta Bjelanović izbjegao pitanje kakva je situacija s iskusnim napadačem Markom Šimićem, koji već duže vrijeme radi s pulskom momčadi na treninzima i za kojeg još nije donesena odluka hoće li ga se angažirati.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum