ISTRA 1961

ŠIME GRŽAN: Igramo i preko granice boli, STVARNO DAJEMO SVE OD SEBE

| Autor: Roberto CAR
DAO ZADNJI ATOM SNAGE - Šime Gržan (D. ŠTIFANIĆ)

Svi smo umorni, načeti, stvarno je ovaj ritam igranja vrlo težak nakon tolike stanke. Igramo i preko granice boli, stvarno svi dajemo sve od sebe. Nismo svi sto posto zdravi, ali tko te pita, moramo igrati i osigurati ostanak. Ja sam istegnuo ložu i vidjet ćemo hoću li se oporaviti do utorka, rekao je Gržan

Odlična utakmica koja je od nogometaša pulskog prvoligaša tražila maksimum, odlična atmosfera na "Drosini" i zasluženo osvojen bod protiv sjajne Lokomotive. Trebao je Istri 1961 baš ovakav nastup, pozitiva koja će im napuniti "akumulatore" uoči zadnjih pet prvenstvenih kola u kojima će tražiti načina da dostignu zahuktale Varaždince i tako izbjegnu još jedne kvalifikacije za ostanak u Prvoj HNL. Bila bi ta igra i bod još slađi, da samo dva sata kasnije Varaždin nije svladao Intera u derbiju začelja i time pobjegao Puljanima na četiri boda prednosti.

Jedan od glavnih aktera ogleda s "lokosima" bio je Šime Gržan. Brzonogo krilo sastava trenera Ivana Preleca odigralo je vrlo zapaženu ulogu u oba smjera. U obrani je pomagao Sergiju Gonzalezu da zatvori lijevi bok kojega su napadali uvijek neugodni Kastrati i Karačić, a u napadu se najviše istaknuo kontrom kad je pobjegao trojici suparničkih igrača i izbio pred golmana Grbića. Šteta što taj bijeg nije okrunio golom. No, dok su navijači bili itekako zadovoljni njegovom izvedbom, on sam je izrazito samokritičan.

- Mogu reći da nisam zadovoljan kako sam igrao. Odnosno, svojim doprinosom prema naprijed, ali sam se maksimalno trošio u obrani, tako da sam dao sve od sebe. No, nisam zadovoljan svojim učinkom prema naprijed. Ipak, sam ja igrač koji treba raditi razliku u napadu, a s tim nisam zadovoljan. Samokritičan? Uvijek sam takav. Stvarno sam davao zadnje atome snage, iako se nisam dobro osjećao na utakmici. Malo sam bio i umoran i težak i nije me nešto išlo prema naprijed, pojasnio je Gržan svoj stav.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater