ISTRA 1961 vs. RIJEKA

SANDI DOBRIĆ: Očekujem "tvrd" derbi, "ziheraški" u kojem neće biti previše riskiranja

| Autor: Goran ROJNIĆ
Istra 1961 - Rijeka

Istra 1961 - Rijeka


Uoči nedjeljnog susjedskog derbija na "Drosini" između Istre 1961 i Rijeke neuobičajeno se stanje duha u oba tabora promijenilo. Dugo su godina Puljani bili ti koji su sudar s najbližim protivnikom u elitnom rangu dočekivali "spuštenih" glava, ali sada se situacija značajno promijenila. "Zeleno-žuti" na dvoboj s Rijekom stižu nakon dvije pozitivne prezentacije i rezultata, a Riječani nakon dva poraza.

O situaciji u oba tabora dalo bi se diskutirati, a nekako najbolje su upućeni bivši članovi oba kluba, koji imaju "povjerljive informacije" iz samog središta zbivanja. Mnogo je igrača nosilo dresove Istre 1961 i Rijeke u prošlosti, a naš izbor je ovog puta pao na bivšeg lijevog bočnog Puljana i Riječana Sandija Dobrića.

Iako se nedavno uhvatio u koštac s vođenjem svog Rudara preuzevši predsjedničku ulogu labinskog ponosa, čime se ustvari vratio svojim počecima kako bi vratio "dug" tamo odakle je krenuo u svoju karijeru, jako je dobro upoznat sa situacijama na Drosini i Rujevici, koje često pohodi kako bi bodrio svoje ljubavi.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum