FUTSAL

Pulski prvoligaš slaže momčad za novu sezonu: U Futsal Pulu STIGAO VERUDEŽ DANIEL MORAVAC

| Autor: Ivica CEROVAC
Bivši supanici postali suigrači - Daniel Moravac i Robert Grbić (Snimio Dejan Štifanić)

Bivši supanici postali suigrači - Daniel Moravac i Robert Grbić (Snimio Dejan Štifanić)


Nakon što su uspješno odradili kvalifikacije za Prvu ligu, u redovima Futsal Pule nisu spavali na pobjedničkim lovorikama, već su se odmah okrenuli slaganju igračke križaljke za svoj premijerni nastup u najjačem malonogometnom hrvatskom razredu.

Najprije su krenuli pregovori s igračima koji su ostvarili taj uspjeh i zasad su njih deset potvrdili da će i iduće sezone braniti pulske boje - Goran Urošević, Niko Vukmir, Franko Jamičić, Ivan Šulentić, Robert Grbić, Manolo Bilić, Emran Nerovčić, Edvin Lorber, Antonio Vuzem i David Mataja.

S petoricom se nije uspio postići dogovor, pa tako iduće sezone u redovima Futsal Pule nećemo gledati Franju Matkovića, Bepa Pausa, Bojana Barišića, Sanela Imširevića i Danisa Hrgotu. Većina od njih prošli su cijelu priču od stvaranja kluba do ulaska u najviši rang te je prava šteta što u njemu neće i zaigrati u pulskom dresu, a ostat će njihovim odlaskom i poprilična praznina na igračkom planu koja će se morati popuniti.

Svjesni su toga i u Futsal Puli te se povukli prvi potez i u svoje redove doveli Daniela Moravca, jednu od glavnih uzdanica gradskih suparnika Verudeža, koji su u prošloj sezoni osvojili drugo mjesto na drugoligaškom zapadu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater