ISZTA 1961 NA STO MUKA

Novo prvenstvo je pred vratima, a u redovima pulskog prvoligaša i dalje vlada potpuna anarhija. Zeleno-žuti u nedjelju gostuju kod Hajduka, a KLUB JE VEĆ NAPUSTILO 13 IGRAČA!

| Autor: Ivica CEROVAC
Zaključio pulsku epizodu? - Ivan Močinić (Milivoj MIJOŠEK)

Ove dvije godine, otkad Baski stoluju na "Drosini", obilježio je apsolutni nerad, neznanje i nesposobnost ljudi zaduženih za sportsku politiku i stoga bi danas, pet dana prije ogleda na Poljudu, teško bilo od aktualnog igračkog kadra složiti momčad koja će se spasiti "petarde"

Pet dana prije početka novog prvenstva, koje Istra 1961 otvara nedjeljnim gostovanjem kod Hajduka, na "Drosini" vlada potpuna anarhija. Ne zna se hoće li Ivan Prelec ostati trener niti da li će Javier Moran i dalje obnašati funkciju sportskog direktora, kao ni s kojom će se momčadi krenuti u sezonu nakon što je polovica igrača koji su zaključili prošlu napustila Pulu. Onima koji su ostali zabranjeno je izlaziti s bilo kakvim izjavama u medije, premda oni sami informacije dobivaju na kapaljku te nemaju pojma kako će se rasplesti trenutačna situacija. U zadnji čas im je tek javljeno da je jučerašnji trening odgođen, a umjesto njega je Moran zakazao sastanak na kojeg je pozvao Josipa Čondrića, Slavka Blagojevića i Rafu Paeza.

S obzirom na brojke odlaske u međuvremenu, može se zaključiti da Istra 1961 u ovom trenutku ima popriličan "propuh" na određenim pozicijama. Golmanska je pokrivena. Bekovske pozicije zjape prazne i tu će se morati improvizirati, ili posegnuti za juniorima.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of