ISTRA 1961

NIŠTA OD NOVOG NAPADAČA Dario Dabac: Ne mogu biti zadovoljan jer nisam doveo dva izrazita pojačanja koja sam želio

| Autor: Ivica CEROVAC
VELIK POTENCIJAL KOJEM NEDOSTAJE TEK REALIZACIJA - Gedeon Guzina (Snimio Milivoj Mijošek)

VELIK POTENCIJAL KOJEM NEDOSTAJE TEK REALIZACIJA - Gedeon Guzina (Snimio Milivoj Mijošek)


Igrač prvo mora pristati na dolazak, a tek onda možemo razgovarati da li je on u formi ili ne, odnosno koliko će mu trebati vremena da dostigne željenu razinu. Ako mi u njemu ne vidimo želju da nam se priključi, ne želimo u takve sporazume niti ulaziti, rekao je Dabac

Zaključen je nikad duži ljetni prijelazni rok. Po već ustaljenom običaju, on je na "Drosini" donio pravu promenadu, pa od 34 igrača koji su prošle sezone nosili zeleno-žuti dres, njih 18 više ne stanuje u pulskoj svlačionici, 19 računamo li i Ćužu koji se već zimus vratio na Maksimir. Nastala praznina upotpunjena je s deset novih lica, od kojih je većina u redove Istre 1961 stigla na posudbu iz Dinama, Osijeka i Rijeke te španjolskog Alavesa. Očekivao se u "pet do ponoći" još jedan napadač, lijek za kroničnu neefikasnost momčadi koja već sedmu sezonu u nizu zabija u prosjeku manje od pogotka po utakmici, ali on je zaobišao Pulu.

- Osobno, nisam zadovoljan odrađenim prijelaznim rokom, odnosno činjenicom što nisam doveo dva izrazita pojačanja koja sam želio, priznao je Dario Dabac, sportski direktor Istre 1961. - Volio bih da smo uspjeli dovesti barem jednog pravog igrača, čovjeka s puno utakmica u nogama te upisanih asistencija i golova koji bi nam mogao pomoći u borbi što slijedi, ali iz raznoraznih razloga, svi s kojima smo razgovarali odlučili su se na odlazak u drugu sredinu i njihovu odluku moramo respektirati. Igrač prvo mora pristati na dolazak, a tek onda možemo razgovarati da li je on u formi ili ne, odnosno koliko će mu trebati vremena da dostigne željenu razinu. Ako mi u njemu ne vidimo želju da nam se priključi, ne želimo u takve sporazume niti ulaziti.

Želja da budu dijelom Istre 1961, primijećena je kod igrača pristiglih u zeleno-žutu svlačionicu.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini