VODNJAN

BAMBINO KUP: Nogometno druženje u lijepom i sportskom ozračju

Visoke temperature tijekom vikenda nisu umanjile dinamičnost i atraktivnost igre na zelenom terenu u Vodnjanu, pri čemu su mladi nogometaši pokazali odličnu fizičku spremnost za intenzivni raspored natjecanja

| Autor: Glas Istre
Turnir uzrasta U17 odigran je drugog dana natjecanja

Turnir uzrasta U17 odigran je drugog dana natjecanja


Na nogometnom igralištu NK Vodnjan proteklog je vikenda održan 6. Bambino kup 2021. za mlade nogometaše u tri dobne kategorije. Na turniru je sudjelovalo 14 timova iz sedam nogometnih klubova, a odigrano je više od 30 utakmica. Turnir je protekao u sportskom ozračju, uz navijanje i fer borbu te druženje mladih sportaša na terenu i izvan njega.

Veliki odaziv igrača

- Turnir je protekao u jako dobrom i lijepom ozračju, sve je bilo dobro organizirano i svi su sudionici bili na nivou. Jako sam zadovoljan odazivom, hvala igračima, njihovim klubovima i roditeljima, poručio je po okončanju natjecanja Dalibor Peršić, predsjednik NK Vodnjan. Lani Bambino kup, zbog epidemioloških mjera, nije održan.

U subotu 19. lipnja odigrani su susreti dviju kategorija. U susretima uzrasta U9 (2012. godište i mlađi) slavila je NK Istra Pula prvim mjestom, drugi su bili nogometaši NK Banjola, a treći NK Vodnjana. Uz njih još je nastupio i NK Uljanik.

U susretima uzrasta U11 (2010. godište i mlađi) prvo je mjesto osvojila ekipa NK Banjola, drugo mjesto pripalo je NK Istra Pula, a treće NK Galižana. Uz njih nastupili su i domaćini NK Vodnjan te NK Šišan. Utakmice su se u ove dvije kategorije igrale u trajanju od po 25 minuta.

Kadeti pokazali majstorije

U nedjelju 20. lipnja odigran je turnir uzrasta U17 (2004. godište i mlađi te jedan igrač 2003. godište), a kadeti su očekivano pokazali i najviše nogometnih majstorija na terenu. Nakon razigravanja i u toj je kategoriji slavila ekipa NK Banjole - u napetoj je finalnoj utakmici, koja je nakon neriješenog rezultata okončana pucanjem jedanaesteraca pod svjetlima reflektora, teškom mukom savladala domaću ekipu NK Vodnjan koja je time osvojila drugo mjesto. I treće mjesto osvojili su nogometaši domaće ekipe NK Vodnjan 2. U ovoj su skupini još nastupili i NK Valbandon te NK Istra Pula, a utakmice su se igrale u trajanju od 35 minuta.

Treba reći da visoke temperature tijekom vikenda nisu umanjile dinamičnost i atraktivnost igre na zelenom terenu u Vodnjanu, pri čemu su mladi nogometaši pokazali odličnu fizičku spremnost za intenzivni raspored natjecanja.

Bambino kup 2021. u organizaciji NK Vodnjan održao se pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Vodnjana Edija Pastrovicchija, koji je i dodijelio pehare i medalje pobjednicima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of