izvlačenje grupa u ponedjeljak

U četvrtak kreće 3. Memorijal "Dane Moravac"

| Autor: Ivica Cerovac
BRANE NASLOV NA MEMORIJALU - Domino Maling (Arhiva Glasa Istre)

BRANE NASLOV NA MEMORIJALU - Domino Maling (Arhiva Glasa Istre)


Duga pauza između dvije sezone omekšala je srca čelnicima Stanoinvest Futsal Pule, koji su dopustili svojim pulenima da tijekom ljeta odigraju dva malonogometna turnira po vlastitom izboru.

Domino Maling, s petoricom "futsalovaca" u svojim redovima, za lipanj je odabrao "svoj" turnir, Memorijal "Dane Moravac" na kojem su slavili u prethodna dva izdanja. Treće će okupiti sve ono najbolje što istarski mali nogomet u ovom trenutku može ponuditi i igrat će se na igralištu na Vidikovcu, od 20. do 22. lipnja. Nastupit će 12 momčadi koje će biti podijeljene u četiri grupe, čiji će se sastav odrediti na izvlačenju koje je zakazano za ponedjeljak. Prva dva dana razigravat će se po grupama, a završnog trećeg dana turnira uslijedit će nokaut faza. Igrat će se po futsal pravilima, 2x15 minuta, s iznimkom finala koje će trajati 2x20 minuta.

- Ljetni turniri su odlična stvar da ostanemo u tonusu, ali ne treba pretjerivati i mora se paziti na ozljede, jer kad se na terenu pojavi netko tko profesionalno igra futsal, na njega protivnici idu jače i žustrije - svjestan je Siljan. - Još razmišljamo na kojem ćemo turniru nastupiti u srpnju i svi zajedno ćemo se dogovoriti. Srećom, ima u našim redovima dosta kvalitetnih igrača pa možemo kombinirati i na svaki turnir na kojem se prijavimo zaigrati s finom ekipom. Potom slijedi mali odmor i punjenje baterija, da odmah na početku priprema budemo na sto posto, jer jedino ćemo tako biti konkurentni kad krene ono pravo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter