NEIZVJESNO FINALE

Zimska malonogometna liga Pazina: LUZERI POBJEDNICI LA MARENDE

Luzeri (M. PILAT)

Luzeri (M. PILAT)


Slavlju Luzera prethodilo je neizvjesno finale u kojem su za protivnike imali Plavi put. Iza svakog vratara u mrežu u regularnom vremenu završile su po tri lopte (3:3), a u ruletu sedmeraca Luzeri su bili uspješniji 2:1

Podizanjem pobjedničkog pehara, koji je otišao u ruke igrača momčadi Luzera, spuštena je zavjesa nad ovogodišnjom pazinskom Zimskom malonogometnom ligom "La Marenda" koja se proteklih produženih vikenda u nešto više od mjesec dana, u organizaciji Zajednice sportova i Pazin sporta, odigravala na parketu Školsko – gradskoj sportskoj dvorani.

Slavlju Luzera prethodilo je neizvjesno finale u kojem su za protivnike imali Plavi put, družinu koja je prije dvije zime okusila slast osvajanja naslova. Očekivano, obostrano tehnički odličnom i tečnom igrom, lomili su jedni druge i na koncu svaki iza protivničkog vratara u mrežu u regularnom vremenu "pospremili" po tri lopte (3:3). Odlučivao se tako pobjednik finala u ruletu sedmeraca gdje su Luzeri bili uspješniji 2:1.

Rezultati

Polufinale: El Stil - Luzeri 1:5, Plavi put - Bratulić juniors 7:2, za 3. mjesto: Bratulić juniors - El Stil 0:6, finale: Luzeri - Plavi put 3:3 (2:1)

Turnir U-11: Pazinka U11 - Funtana U11 0:1, Žminj U11 - Jadran U11 0:5, Pazinka U11 - Žminj U11 3:3 (3:2), Jadran U11 - Funtana U11 3:0.

(M. PILAT)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter