MALI NOGOMET

Završena Zimska liga Rovinja za veterane: NASLOV OSVOJILA MASLINA BLOCK BAR

(I. RADETIĆ)

(I. RADETIĆ)


Poslije dva mjeseca, u dvorani Valbruna su, pred 500-tinjak gledatelja, finalnim susretom veterana završila malonogometna zimska uzbuđenja u Rovinju. Pravi "šlager" s dosta neizvjesnosti i uzbuđenja u punoj dvorani, priredili su uigrani igrači Masline Block bar, predvođeni trostrukim strijelcem Daliborom Vokićem, kojem se pridružio s dva pogotka Darer, u pobjedi 5:3 protiv čvrste momčadi Recreativa iz Rovinjskog sela, za koje je dvostruki strijelac bio Bojan Dodić te M. Radetić.

Recreativo je ostvario iznenađenje u polufinalu, kada je izbacio boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara najbolju momčad regularnog dijela sezone Prinčeve La Grisa iz Bala. Za treće mjesto Baljani su pobjedom 4:2 savladali Barbierije. Pojedinačne nagrade po izboru momčadi otišle su u Bale. Najbolji vratar je Roland Martinčić, najbolji strijelac sa 18 golova Saša Špiranac, dok je za najboljeg igrača veteranske lige proglašen Neven Špiranac, još uvijek aktivni igrač Rovinja, koji je svoj pehar poklonio igraču -veteranu Ljubu Zgrabliću iz momčadi Recreativo kojem je tijekom prvenstva na jednoj utakmici pozlilo i završio je u bolnici.

Pobjednička ekipa Masline Block bar igrala je u sastavu: Družetić, Žiković, Darer, Duvnjak, Jelaš, Abuselyana, Vokić, Bonaca, Poljak, Kolombo, Medić, Modrušan, Novoselić, Damjanić, Sponza, Fatorić i Ostojić te voditelj Demirović. (I. RADETIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter