navijači

Demoni poslali poruku Sopiću: "Budite sretni da dobijete i južnu tribinu"

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Nastavno na apel trenera Rijeke Željka Sopića da se na Drosini otvori i istočna tribina za "derbi della Učka" ove nedjelje, oglasila se i navijačka skupina Demoni. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Sopiću, inače bi rekli gospodine i poštovani ali vama to nikako ne možemo reći jer niste niti jedno niti drugo.

Vaše molbe su smiješne, ne znamo zašto ne zamolite svoju upravu da osigura još 1000 ulaznica za Torcidu ili BBB koji vam uskoro dolaze.

Imati kavez za gostujuće navijače nedostojan ljudskih prava u 2024. godini, a imate obraza tražiti nešto od drugih. NK Rijeka nikada nije izašla u susret i dala nekome više od 5% kapaciteta što je po vašim uvjetima mizernih 400 ulaznica.

Budite sretni da dobijete i južnu tribinu (1450 ulaznica) koja je ionako puno više od 5% koliko vam po zakonu i pripada. Ukoliko nastavite sa ovakvim ponašanjem ubuduće bi se i to moglo promijeniti.

Sportski pozdrav

DP92", poručili su Demoni.

Osim Demona, danas su se oglasili i iz Istre 1961 vezano za utakmicu s Rijekom.

"Tribina istok je zatvorena - ukoliko bude interesa od strane lokalne zajednice (što trenutno nije slučaj), uzet će se u obzir njeno otvaranje.
Sjeverna tribina i dio zapadne tribine od sredine prema jugu zatvoren je za online prodaju / ulaznice je moguće kupiti isključivo fizički u Fan Shopu Istre 1961 i na stadionu na dan utakmice i dan ranije", kazali su iz Istre.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater