UOČI NEDJELJNOG DERBIJA

MARIN GRUJEVIĆ Riječanin u redovima pulskog prvoligaša nanizao je pet uzastopnih poraza u "derbiju della Učka" VRIJEME JE DA "DROSINA" ZA RIJEKU OPET POSTANE TEŠKO OSVOJIVA TVRĐAVA

| Autor: Ivica CEROVAC
U nedjelju možda slijedi novi dvoboj - Marin Grujević i Alexander Gorgon (Danilo MEMEDOVIĆ)

U nedjelju možda slijedi novi dvoboj - Marin Grujević i Alexander Gorgon (Danilo MEMEDOVIĆ)


Ova Rijeka je dobra, vidi se potpis trenera Rožmana, ali nije to ona momčad koja je osvojila dvostruku krunu. Ako smo te 2017. godine, uz silne probleme koji su nas mučili, uspjeli stići do pobjede nad šampionskom Rijekom, ne vidim zašto to sada ne bismo probali ponoviti, rekao je Marin Grujević

Marin Grujević rođeni je Riječanin, dečko s Kantride koji je za Rijeku odigrao tek tri službene utakmice u sezoni 2011/2012., dvije u prvenstvu i jednu u Kupu. Andro Švrljuga bio je u to vrijeme neprikosnoven na riječkom desnom boku, pa je Grujević priliku za prvoligaško dokazivanje morao pronaći negdje drugdje i dobio ju je u Istri 1961 u čije je redove, zaobilaznim putem preko Pomorca i Novigrada, stigao u ljeto 2017. godine.

Upisao je tada 20 nastupa u isto toliko odigranih kola, potom odradio drugi dio sezone u Rudešu, da bi se po okončanju prvenstva opet vratio na "Drosinu". Shodno igračkom putu, svih svojih dosadašnjih osam "derbija della Učka", odradio je u zeleno-žutom dresu i ne može se pohvaliti pretjerano dobrim rezultatima.

Grujević je uvjeren da nedjeljna utakmica neće biti na tragu nedavne prijateljske odigrane na Rujevici, u kojoj je domaćin slavio s 5:1. Ona je dobro došla "zeleno-žutima" da detektiraju neke stvari koje im se ne smiju ponavljati, a nešto su i mogli naučiti gledajući dvoboj između Rijeke i Osijeka.

- Jedina sličnost između našeg susreta na Rujevici i ovog koji slijedi na "Drosini" bit će u naboju. Prisutan je bio tada i neće izostati niti ovog puta, štoviše, bit će ga još i više, a naša će agresija dodatno biti izražena, decidiran je Grujević.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter