ISTRA 1961

Slavko Blagojević: Na meni je da budem strpljiv i čekam svoju priliku

| Autor: Ivica CEROVAC
JEDVA ČEKA DA OPET ZAIGRA - Slavko Blagojević (Snimio Danijel Kasap / Hina)

JEDVA ČEKA DA OPET ZAIGRA - Slavko Blagojević (Snimio Danijel Kasap / Hina)


"Krajem ožujka je stanka u prvenstvu zbog obveza reprezentacije i nadam se da ću kad ona završi biti spreman za igru te da ću polako ulaziti s klupe na 15-20 minuta.", govorio je Slavko Blagojević prije dva mjeseca, po povratku u Pulu iz Zagreba gdje je odradio petomjesečnu rehabilitaciju nakon operacije prednjih križnih ligamenata.

Uslijedio je rad po posebnom programu pod paskom rehabilitacijskog trenera Borje Zabale, sve je prošlo u najboljem redu, ništa se nije zakompliciralo i "ratnik iz Otoka" se polako počeo uključivati u puni pogon.

- Trenirao sam dva-tri tjedna s juniorima, nakon čega sam se priključio prvoj momčadi i prije ove stanke u prvenstvu odradio nekoliko treninga punog intenziteta. Osjećao sam se stvarno dobro, nisu se javili nikakvi problemi s koljenom te sam u subotu, kad smo se opet okupili i odradili prvi trening, nastavio s radom i od sljedećeg kola bit ću u konkurenciji za nastup, rekao je Slavko Blagojević, kapetan Istre 1961. - Pričao sam s trenerom Garcijom koji me pitao kako se osjećam, ali mi zasad još nije rekao hoće li me voditi u Koprivnicu. Ta je odluka na njemu, a na meni je da mu se tijekom ovog tjedna nametnem te svojim radom i izgledom na treninzima zaslužim da me povede.

Za Blagojevićem je deset mjeseci bez službene utakmice. Posljednju je odigrao 20. svibnja u posljednjem kolu prošle sezone, kad je Istra 1961 s 3:1 na "Drosini" svladala Slaven Belupo.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum