predstavljanje priručnika za roditelje

Pedagoginja Biljana Grbović u Dnevnom boravku Rojca

| Autor: Glas Istre
Glas Istre

Glas Istre


Zanimljivog knjižno-stripovskog dizajna, odgojni priručnik “Volim što sam te rodila, baš tebe, baš takvu, baš takvog” dotiče praktične teme koje muče većinu današnjih roditelja i zbog čega je priručnik objavljen već u nekoliko zemalja. Predstavljanje ovog priručnika biti će ovog četvrtka, 11. travnja, s početkom u 18:00, u Dnevnom boravku Rojca. Na pedstavljanju će biti i autorica ovog priručnika za roditelje pedagoginja Biljane Grbović.

Zanimljivog knjižno-stripovskog dizajna, odgojni priručnik “Volim što sam te rodila, baš tebe, baš takvu, baš takvog” dotiče praktične teme koje muče većinu današnjih roditelja i zbog čega je priručnik objavljen već u nekoliko zemalja. Uz predstavljanje priručnika, autorica će posjetiteljima održati predavanje s praktičnim savjetima te dati odgovore na uobičajena pitanja roditelja - kako se postaviti u situacijama kada dijete ne želi učiti, ne želi pospremiti svoje stvari, kada je previše na mobitelu, kasno odlazi na spavanje, ne zna se snači u društvu i brojna druga pitanja, istovremeno pružajući djetetu podršku kako bi se osjećalo voljeno i snažno pritom usvajajući radne navike i samodisciplinu.  

Odgojni priručnik za roditelje Biljane Grbović rezultat je dugogodišnjeg obrazovanja i iskustva koje na svojim predavanjima i u praktičnom radu primjenjuje kao podrška velikom broju roditelja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum