ZAGREB

UHA poziva na prijavu za godišnju izložbu arhitekata

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Udruženje hrvatskih arhitekata UHA poziva zainteresirane da se prijave za Godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. te nominacije za godišnje nagrade.

Otvorenje Godišnje izložbe i dodjela Nagrada UHA-e planirani su za travanj u Zagrebu.

Radove i projekte ostvarene u protekloj godini će ocjenjivati stručni žiri - Ante Nikša Bilić, Helena Paver Njirić i članovi Stručnog savjeta UHA-e Breda Bizjak, Tonči Čerina, Ivana Ergić, Antonio Grgić, Ana Mrđa, Lea Pelivan i Ana Šverko.

Osobe koje žele sudjelovati trebaju biti članovi UHA-e, osim ako autor ili jedan od koautora prijavljenog rada nije arhitekt, za njega nije obavezno članstvo u tom udruženju

Ostvarenja predstavljena na godišnjoj izložbi konkuriraju za godišnje nagrade Viktor Kovačić – za najuspješnije ostvarenje u svim područjima arhitektonskog stvaralaštva, Drago Galić – za najuspješnije ostvarenje u području stambene arhitekture, Bernardo Bernardi – za najuspješnije ostvarenje u području oblikovanja i unutrašnjeg uređenja, Neven Šegvić – za publicistički, kritički, znanstveno-istraživački i teorijski rad.

Rok prijave je do 17. siječnja, a svi uredno predani radovi bit će trajno dostupni i pretraživi na web stranicama UHA-e kao dio digitalnog arhiva i baze podataka.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum