ZAGREB

PipsChips&Videoclips 10. rujna na Šalati

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Jesensku koncertnu sezonu u Zagrebu otvorit će 10. rujna PipsChips&Videoclips na stadionu Šalata, a koncert jednog od najvažnijih zagrebačkih rock bendova privukao je veliki interes, pa je već prodano 70 posto kapaciteta Šalate, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Pipsi pažljivo biraju kada će u Zagrebu svirati veliki koncert. Posljednji takav održan je 2014. u rasprodanoj Maloj dvorani Doma sportova i dan danas drži posebno mjesto u biografiji benda.

Sljedeći je na rasporedu 10. rujna, kada će po prvi put samostalno svirati na stadionu Šalata, obožavanom otvrenom koncertnom prostoru.

Kao i te nezaboravne 2014., kad su se u Domu sportova skupile sve generacije fanova benda, već se vidi da će rujanski koncert biti novo veliko okupljanje publike koja Pipse prati još od epohalnog debi PL-a Shimpoo Pimpoo, ističe organizator.

PipsChips&Videoclips su osnovani početkom devedesetih u Zagrebu, a prvu popularnost su stekli 1992., nakon snimanja pjesme "Dinamo ja volim", koja je postala neslužbenom himnom navijača zagrebačkog nogometnog kluba.

Lider i glavni autor benda je pjevač Dubravko Ivaniš - Ripper, a dosad su izdali sedam studijskih albuma - Shimpoo Pimpoo (1993.), Dernjava (1995.), Fred Astaire (1997.), Bog (1999.), Drveće i Rijeke (2003.), Pjesme za gladijatore (2007.) i Walt (2013.).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater