DO KRAJA MJESECA

OTVORENI TERMIN VODNJANSKE APOTEKE Ako imate radove koje želite pokazati drugima, prijavite se!

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Vodnjanska Apoteka (Arhiva Glasa Istre)

Vodnjanska Apoteka (Arhiva Glasa Istre)


Otvoreni termin nova je programska jedinica vodnjanske Apoteke, formirana u želji za stvaranjem novih mogućnosti za izlaganje, realizacijom programa, otvorenog za različite umjetničke medije, pozicije i prakse.

Program Apoteke realizira se direktnim pozivom i novom programskom jedinicom Otvoreni termin - otvorenim javnim pozivom za izlaganje. Otvoreni termin, usmjeren je svim zainteresiranim umjetnicima i kustosima, povjesničarima umjetnosti, posebno mlađoj generaciji i lokalnim umjetnicima, te studentima likovnih akademija, kako bi u sastavu programa Apoteke mogli upoznati, pratiti i javno predstaviti njihov rad. Na taj način Apoteka želi postati otvoreni prostor i pružiti podršku mladim umjetnicima za izlaganje te produkciju rada i izložbe.

Prijave su otvorene do 30. travnja, a šalju se isključivo u elektronskom formatu, ne veće od 20 MB na adresuapoteka.info@gmail.com s naznakom Otvoreni termin 2021. Videozapisi mogu biti dostavljeni putem wetransfera ili drugih aplikacija za prijenos većih podataka. Prijave s nepotpunom dokumentacijom, kao i one koje pristignu nakon naznačenog roka, neće se razmatrati.

Prijave moraju sadržavati kontakt podatke, ažurirani portfolio umjetnika/ce, naziv i prijedlog projekta, sažeti opis i koncept projekta, sažeti tehnički opis projekta i zahtjeve postava, vizualnu dokumentaciju: skice i/ili foto/videodokumentaciju projekta te link na projekt (video i slično ako je primjenjivo).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum