IZBORNA SKUPŠTINA

Novo predsjedništvo, stručni savjet i sud časti BREDA BIZJAK PREDSJEDNICA DRUŠTVA ARHITEKATA ISTRE

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


Na redovnoj i izbornoj skupštini Društva arhitekata Istre izabrani su novo predsjedništvo, stručni savjet i sud časti. Breda Bizjak nova je predsjednica Društva, a Helena Sterpin nova dopredsjednica.

Predsjedništvo čine Breda Bizjak (predsjednica), Helena Sterpin (potpredsjednica), Jasmina Bašić, Marta Bognar, Emil Jurcan, Vladimir Jakovac, Valentina Kaić, Bruno Poropat i Anamarija Tubaković, a stručni savjet Breda Bizjak, Helena Sterpin, Marta Bognar i Aleksandar Ćelović.

Sud časti čine pak Berislav Iskra, Eligio Legović i Iva Rađa.

Primarni je zadatak vodstva pronaći nove prostore Društva za sastajanje, izložbe i predavanja te smještaj arhiva. Ciljevi u novom mandatu su komunikacija kulture prostora sa širom publikom u edukacijskom smislu, organiziranje stručnih predavanja, radionica te redovito održavanje programa poput Dana arhitekture u Istri (Godišnja izložba članova i tematski stručni skupovi), sekcije Djeca i arhitektura i Otvoreni grad, Što arhitektura radi kad ne gradi te Future Architecture - sudjelovanje na paneuropskoj platformi koja okuplja muzeje arhitekture, festivale i producente koji djeluju u domeni arhitekture.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini