radovi učenika pulske škole

Izložba "U svijetu likovnih umjetnika 2"

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Izložba " U svijetu likovnih umjetnika 2" (snimila Vanesa BEGIĆ)

Izložba " U svijetu likovnih umjetnika 2" (snimila Vanesa BEGIĆ)


U Gradskoj knjižnici i čitaonici, na Odjelu za djecu i mlade otvorena je izložba likovnih radova učenika produženog boravka OŠ Kaštanjer Pula "U svijetu likovnih umjetnika 2"

To je u biti nastavak projekta odrađeng u produženom boravku ove škole tijekom školske godine 2019./2020. koji se pokazao vrlo uspješnim i učenicima zanimljivim. Autorice originalnog projekta su učiteljice Nevena Dimač i Sandra Vuk.

- Potaknuti njihovom idejom odlučili smo se i sami okušati u projektu i provesti ga s učenicima prvih, drugih i trećih razreda koji pohađaju produženi boravak Projekt se održavao od listopada 2022. do svibnja ove godine. Svakog mjeseca učenici su se upoznali sa životom, radom i djelima najvećih likovnih umjetnika i umjetnica. Zajedno sa svojim učiteljicama i učiteljem, analizirali su reprodukcije umjetničkih djela te stvarali vlastita, kazale su učiteljice koje su s djecom radile.

Ovim projektom potaknulo se dječje stvaralaštvo, interes za umjetnost te razvijanje raznih vrsta umjetničkih afiniteta.

Izložbu su pripremile učiteljice Karla Gjuratek, Nataša Fosco, Tea Horvat, Ivana Hrvatin, Sara Janić i Ana Kvaranta, a ostaje otvorena do 16. lipnja u radno vrijeme knjižnice.


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini