BIJELI KLAUN

Premijera dječje predstave u Istarskom narodnom kazalištu

| Autor: Mladen RADIĆ
Scena iz predstave Bijeli klaun (Snimio Duško Marušić Čiči)

Scena iz predstave Bijeli klaun (Snimio Duško Marušić Čiči)


Svečana premijera dječje predstave "Bijeli klaun" na tekst Damira Miloša u režiji Luke Mihovilovića koji je i autor glazbe, održana je u utorak navečer u Istarskom narodnom kazalištu.

U predstavi neobični dječak, sin roditelja klaunova, opire se nastavljanju obiteljskog zanimanja zbog svog daltonizma i nesnalaženja u ulozi zabavljača koji akrobatskim vještinama i "klaunerijama" nasmijava publiku u šarenom, a za njega bezbojnom cirkuskom svijetu. Njegova sudbina prati se kroz zgode i nezgode, ponajprije spoznaje i učenja o bojama koje postaju mnogo više od njihova osnovna značenja.

U predstavi nastupaju polaznici Dramskog i plesnog studija INK

Nicolas Grizila, Noa Ilić, Claudia Šuster, Paulina Galant, Aleksandar Bančić, Noel Smailbašić, Noah Cvijanović, Mark Marić, Noa Pavlinović, Lina Šuran, Tihomil Pletikos, Anna Štifanić, Lena Devedžić, Lucas Angelini, Marta Rosanda i Zora Cvijanović. Dramaturginja je Dina Vukelić, scenografkinja Aleksandra Ana Buković, kostimografkinja Sandra Dekanić, oblikovatelj svjetla Dario Družeta, koreografkinja Andrea Gotovina, a za projekcije i vizualni identitet pobrinula se Noemi Ribić.

Reprize su u četvrtak u 18 i u subotu u 11 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum