REŠETARI

23. Rešetarački susreti pjesnika online

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zbog mjera zaštite od koronavirusa i otežanih putovanja, 23. Rešetarački susreti pjesnika, koji okupljaju hrvatske pjesnike iz cijeloga svijeta, u subotu će se održati online, u virtualnom svijetu kulture i umjetnosti, objavila je Hrvatska matica iseljenika (HMI).  

Susreti počinju u podne, a sudionici se u program mogu uključiti uživo pozivom na broj +385 98 267 5765.

 Program će prenositi  Stream Live Video Onlin, Unitas WebRadia Nova Gradiška na linku:  NAJAVA - XXIII Rešetarački Susreti Pjesnika.

  Nekoliko pozvanih pjesnika čitat će svoje i odabrane pjesme iz Zbornika „Nebesko valovlje“ u kojem su objavljeni radovi koje je odabrao prosudbeni sud u sastavu Đuro Vidmarović, Ivan Slišurić i Mato Nedić.

 Izložba likovnih radova slikara iz iseljeništva postavljena je u Galeriji Petrović i svi koju mogu pozvani su da posjete izložbu.

 Organizatori Susreta su Književno-likovno društvo Rešetari u Brodsko-posavskoj županiji i Hrvatska matica iseljenika (HMI), a suorganizator općina Rešetari.

 Pokrovitelji te manifestacije su Ministarstvo kulture, Brodsko-posavska županija te Zagreb i Slavonski Brod, supokrovitelj je Središnji državni ured za Hrvate izvan Hrvatske, priopćila je HMI. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of