SPLIT

Zatvor Bilice- Pronađen mrtav u ćeliji

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zatvorenik istražnog zatvora pronađen je u četvrtak mrtav u zatvorskoj ćeliji na Bilicama, a prema procjenama mrtvozornika nisu utvrđeni znakovi nasilja i točan uzrok smrti se utvrđuje, potvrđeno je iz Ministarstva pravosuđa i uprave.

Iz Ministarstva pravosuđa i uprave potvrdili se da je u zatvoru u Splitu tijekom noći s 29. na 30. lipnja umro istražni zatvorenik upućen u zatvor temeljem rješenja Županijskog suda u Splitu.

??U odgovoru na Hinin upit, iz Ministarstva su izvijestili da su službenici Zatvora u Splitu pozvali  Hitnu medicinsku pomoć koja je konstatirala smrt, da je o svemu obaviještena nadležna ??policijska postaja radi poduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, a obaviješten je i dežurni istražni sudac .?

"?Prema procjenama mrtvozornika nisu utvrđeni znakovi nasilja, a točan uzrok smrti se utvrđuje", odgovorili su iz Ministarstva?.

 Zasad n?ema drugih informacija, a doznaje se da je mrtav muškarac pronađen u svojoj ćeliji   jutros prilikom primopredaje smjene. Pretpostavlja se da je umro sinoć. Splitski zatvor  je o događaju obavijestio sve nadležne službe, kao i branitelja umrlog istražnog zatvorenika, te njegovu obitelj.

?

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini