NOĆAS IZA PONOĆI

DOLIJAO ŠERIF: Uhićen mladić koji je pobjegao iz policijskog kombija i napao policajca

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zagrebačka policija uhitila je u ponedjeljak oko 0.20  sati, nakon četiri i pol dana potrage, u dugoselskoj Šaškovečkoj ulici 22-godišnjeg Šerifa Hrustića koji je u srijedu na zagrebačkom Trnju napao policajca i pobjegao iz policijskog vozila.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je ranije da intenzivno traga za muškarcem koji je u srijedu oko 15,30 sati na Savskoj cesti napao i ozlijedio policijskog službenika te pobjegao.

“Policijski službenik uporabom tjelesne snage pokušao ga je zadržati, međutim osumnjičeni je pobjegao”, priopćila je ranije policija.

Napadnutom policajcu liječnička pomoć pružena je KBC Sestre milosrdnice, a sve raspoložive policijske snage bile su angažirane u intenzivnoj potrazi za 22-godišnjim bjeguncem, dodao je PUZ ne priopćivši identitet odbjeglog Hrustića.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izvijestio je u četvrtak kako policija intenzivno traga za bjeguncem po zahtjevu Interpola i da je bjegunac kriminalno orijentiran prema imovinskim deliktima.

Mediji su pisali da je Hrustić uhićen prošlog utorka u Zagrebu na temelju uhidbenog naloga Okružnog suda u Kopru zbog razbojstva počinjenog u jednoj zlatarnici. Policajci su Hrustića, dodali su mediji, u srijedu poslijepodne vodili na ispitivanje u tužiteljstvo u zgradu Zagrepčanke kada je uspio pobjeći izjurivši iz policijskog kombija.

PUZ je u ponedjeljak izvijestio da se Hrustić sumnjiči za kazneno djelo prisile te da je doveden u službene prostorije gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom