u tijeku akcija

Policija diljem Hrvatske uhićuje osumnjičene pripadnike ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE

| Autor: Hina

Diljem Hrvatske u tijeku je opsežna policijska akcija u kojoj je, prema prvim informacijama, uhićeno više osoba iz kriminalnog miljea. U policiji ne otkrivaju detalje akcije. Neslužbeno, dosad je uhićeno 20-ak osoba. Zna se da je policija na terenu u Zagreb i na Rabu, no akcija se provodi i na ostalim lokacijama diljem Hrvatske. Uhićeni se sumnjiče za dilanje droge, palež automobila i premlaćivanje.  

Na nekoliko lokacija diljem Hrvatske u tijeku uhićenja više osoba koje se sumnjiči da su niz nedjela iz domene organiziranog kriminala počinili u sklopu zločinačkog udruženja.

Mediji su objavili da je na terenu specijalna policija. Portal dnevnik.hr pozivajući se na izjave svjedoka objavio je da su specijalci s fantomkama zaustavili BMW u zagrebačkom naselju Prečko, iz njega izvukli vozača i spustili ga na cestu. Isti dnevnik doznaje da je među uhićenima Đorđe Vuletić i Tomislav Sabljo te J. D. i G. V. Vuletić, zvani Đoko, bivši je policajac povezivan s premlaćivanjem novinara Dušana Miljuša te čelnog čovjeka Industrogradnje Josipa Galinca.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter