ZAGREB

Marko Rašić imenovan načelnikom zagrebačke policije i za narednih pet godina

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Glavni ravnatelj policije Nikola Milina uručio je rješenje načelniku Policijske uprave zagrebačke (PUZ) Marku Rašiću kojim mu se produžuje mandat na idućih pet godina, izvijestila je policija.

''Ostvareni rezultati postignuti su zahvaljujući trudu načelnika uprave Marka Rašića, kao i svih policijskih službenika u PUZ-u, ali prostora za napredak i poboljšanje uvijek ima s obzirom na brojnost izazova koji se svakodnevno javljaju u najvećoj upravi na području RH'', kazao je Milina čestitajući Rašiću.

Milina je u osvrtu na ostvarene policijske rezultate u proteklih pet godina na zagrebačkom području naglasio da je ''sinergija u djelovanju svih institucija uključenih u postizanje sigurnosti u društvenoj zajednici ključ koji vodi uspjehu i postizanju postavljenih ciljeva''.

Načelnik koji započinje s drugim mandatom kao čelni čovjek zagrebačke policije, zahvalio se na ukazanom povjerenju. ‘’U proteklom petogodišnjem razdoblju smo ostvarili zapažene rezultate u svim segmentima rada te imamo prostora za unapređenje u pojedinim segmentima obzirom na nove izazove koji su pred nama’’, rekao je Rašić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini