KOŠARKA

SANDRO NICEVIĆ, TRENER PULE 1981: Igrači su se zaželjeli treninga i utakmica

| Autor: Ivica CEROVAC
Sandro Nicević (Danilo MEMEDOVIĆ)

Vratili su se u dvoranu dobro našpanani te ova dugačka pauza nije toliko ostavila traga na njima, koliko na kompletnoj košarkaškoj organizaciji. Svi mi živimo u nekakvom strahu i panici te razmišljamo što ako se nešto dogodi, rekao je Nicević

Kako je Dom sportova "Mate Parlov" otvorio svoja vrata, tako su u njega u punoj brzini utrčali košarkaši Pule 1981 i krenuli s pripremama za novu sezonu. Radi se dvaput dnevno, popodne u dvorani, a ujutro kad ona nije na raspolaganju, kombiniraju se trkačke dionice i rad u teretani. Dok je trener Sandro Nicević bio na okupljanju kadetske reprezentacije, treninge je vodio sportski direktor Leo Krizman, a povratkom bivšeg hrvatskog olimpijca nastavilo se dalje u istom ritmu, sve kako bi 10. listopad, kada gostovanjem u Samoboru kreću u novo prvenstvo, Puljani dočekali spremni.

- Ne znam koji su razlozi, ali od natjecanja je odustao splitski Universitas i tražilo se tko će ga zamijeniti da bi Prva liga opet brojala 12 klubova. Prijavilo se više zainteresiranih, a Komisija za sustav natjecanja odabrala je Kvarner 2010, što će nama sigurno odgovarati, jer ćemo napokon imati jednog suparnika stacioniranog bliže od Zagreba, rekao je Sandro Nicević, trener Pule 1981 koja je posljednju službenu utakmicu odigrala 7. ožujka, a onda je korona sve zaustavila.

- Igrači su se zaželjeli treninga i utakmica, vratili su se u dvoranu dobro našpanani te ova dugačka pauza nije toliko ostavila traga na njima, koliko na kompletnoj košarkaškoj organizaciji. Svi mi živimo u nekakvom strahu i panici, te razmišljamo što ako se nešto dogodi. Virus je još uvijek tu i nije to strah da će nešto ponovno krenuti, već više kako ćemo se nositi s time ako nam se dogodi nešto kao Ciboni, pa da cijela momčad mora u samoizolaciju. Usred priprema ostavilo bi to velike tragove, ali ništa manji problem neće biti ako bukne usred sezone, pa će se utakmice morati odgađati i igrati naknadno. Mi možemo kontrolirati naše dečke, učiti ih da budu odgovorni spram sebe, momčadi i organizacije, ali dovoljno je da odemo u goste kod kluba koji ima jednog zaraženog, pa da i mi završimo u samoizolaciji.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum