KOŠARKA

Puljani u Jedinstvenoj kadetskoj ligi: STOJA U NEDJELJU UGOŠĆUJE ŠIBENKU

| Autor: Roberto CAR
KREĆU U BORBU S NAJBOLJIMA - Kadeti Stoje

KREĆU U BORBU S NAJBOLJIMA - Kadeti Stoje


Košarkaši-kadeti Stoje u nedjelju će s početkom u 15 sati domaćim susretom s Šibenkom otvoriti svoj premijerni nastup u Jedinstvenoj kadetskoj ligi. Plasman među kremu hrvatske kadetske košarke mladi su Puljani izborili dvostrukom pobjedom nad riječkim Kvarnerom 2010 (92:73 i 102:65) u finalu Regionalne lige. Trener Dario Vidović u ovom će natjecanju voditi igrače koji su ulazno godište, što znači da se oni pravi rezultati od njih očekuju tek iduće sezone. No, riječ je o generaciji koja je osvojila treće mjesto na završnici prvenstva Hrvatske za dječake u Zadru, odnosno riječ je o igračima koji u sebi imaju pobjednički gen.

- Igranje u Jedinstvenoj kadetskoj ligi donosi mnogo pozitivnih stvari za ekipu i klub, kao što je veliki broj utakmica, čime skupljamo iskustva protiv najboljih ekipa u državi, kako igračkih tako i trenerskih. Stvaramo nova poznanstva za buduće suradnje i stavljamo se na "mapu" u Hrvatskoj, rekao je trener kadeta Stoje Dario Vidović.

Nakon domaćeg ogleda s Šibenkom, košarkaši Stoje će gostovati u Zadru kod Sonik Puntamike (22. siječnja), potom će biti domaćini Cedeviti Junior (29. siječnja), nakon čega gostuju kod branitelja naslova Bosca (5. veljače).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of