CMIK NOVIGRAD

Predstavljanje knjige Josipe Pavičić

| Autor: Glas Istre
(Foto CMIK)

(Foto CMIK)


U ponedjeljak od 19 sati književna gošća novigradskog Centra za manifestacije i kulturu, bit će Josipa Pavičić, autorica knjige "Ja, pa ja i opet ja! (Vodič za preživljavanje narcisa)", koja će tom prigodom uživo otkriti kako se nositi s "narcisima" i pomoći sebi da se prežive njihove katastrofalne osobine - od nedostatka empatije za druge i potrebe za pretjeranom pažnjom, do arogantnog osjećaja superiornosti i potrebe da im se konstantno divite.

Osim korisnih informacija o prepoznavanju narcisoidnosti, koja kao ozbiljna epidemija oblikuje naše društvo, knjiga je ilustrirana stvarnim pričama s kojima se mnogi od nas mogu poistovjetiti.

Josipa Pavičić tako će predstaviti i tehnike i alate za suočavanje s "narcisima", kako bi se zaštitili od njihovih toksičnih utjecaja. Knjiga je doživjela pohvale stručnjaka, recenzirala ju je psihijatrica dr. Ana Pavlović, što pruža dodatnu sigurnost u kvalitetu ovog štiva.

Josipa Pavičić (1978.) spisateljica je i voditeljica predavanja i radionica samopomoći i osobnog rasta i razvoja. Poučava autogeni trening i potiče druge ljude da krenu u potragu za pozitivnim promjenama. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter