OVOG VIKENDA

SVETVINČENAT: Premijera predstave "Crtež Davida Belasa"

| Autor: Mladen RADIĆ
David Belas

David Belas


Premijerna izvedba predstave "Crtež Davida Belasa" autora i izvođača Davida Belasa održat će se u subotu i nedjelju, 21. i 22. studenog u 19 sati u Mediteranskom plesnom centru u Svetvinčentu.

David Belas je multimedijalni umjetnik, performer, redatelj, vizualni umjetnik i kulturni djelatnik iz Poreča. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te na The Moving Academy for Performing Arts u Amsterdamu. O kazališnom radu i organizaciji educirao se na brojnim međunarodnim seminarima i radionicama.

Osnivač je udruge "I" proizvodnja suvremenih umjetnosti (01-11) koja se bavi promocijom, produkcijom i edukacijom svih oblika suvremenih umjetnosti. Osnivač je i autor festivala "Sedam dana stvaranja" odnosno 7ds-sistema. Umjetnička praksa Davida Belasa ravnomjerno se dijeli na likovnu-vizualnu umjetnost te izvedbenu-dramsku.

Ulaz na predstavu je besplatan, a organizatori pozivaju posjetitelje da, ukoliko su u mogućnosti, ostave donaciju kojom će potpomoći pokrivanje troškova izvedbe, a neposredno i razvoj kontinuiranog programa Mediteranskog plesnog centra. Preporučeni iznos donacije je 50 kuna.

Posjetitelji se mole da svoj dolazak u odabranom terminu obavezno potvrde odgovorom na e-mail petra.glad@zagrebackiplesniansambl.hr najkasnije u četvrtak. Broj publike je radi epidemioloških okolnosti ograničen pa se preporuča da se dolazak potvrdi čim prije kako biste osigurali svoje mjesto.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum