VEČERAS U PREDSTAVI "KNEGINJA MARGARETA" U SINJU

Pulski glumac Rade Radolović ljeto provodi - na kazališnim daskama

To je prva profesionalna predstava u produkciji Muzeja Cetinjske krajine - Sinj. Jako mi je drago što sam pozvan i što sam dio sjajne ekipe koja radi na predstavi te što smo imali prilike posjetiti prekrasnu Cetinsku krajinu pod stručnim vodstvom djelatnica Muzeja, veli Rade Radolović

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Rade Radolović spreman za novu ulogu

Rade Radolović spreman za novu ulogu


Za Radu Radolovića, poznatog pulskog glumca sa zagrebačkom adresom ljeto je itekako radno.

- Trenutno radim na predstavi "Kneginja Margareta", uzbudljivoj povijesnoj drami o poznatim knezovima Nelipčićima te društveno-političkim intrigama hrvatskog srednjeg vijeka uzrokovanim zabranjenom ljubavi, čija će se premijera odigrati večeras u prekrasnoj atmosferi veličanstvene tvrđave Kamičak u Sinju. To je prva profesionalna predstava u produkciji Muzeja Cetinjske krajine - Sinj. Jako mi je drago što sam pozvan i što sam dio sjajne ekipe koja radi na predstavi te što smo imali prilike posjetiti prekrasnu Cetinsku krajinu pod stručnim vodstvom djelatnica Muzeja i ravnateljice Darie Domazet. Posjetili smo atraktivne utvrde kao što su Prozor, Čačvina i Nutjak te Peručko jezero i izvor Cetine, kazao je Radolović o svom novom projektu, ne krijući uzbuđenje što sudjeluje u jednoj sasvim drukčijoj predstavi.

Nadalje, veli da krajem kolovoza dolazi u Pulu na obnovu predstave "Lizistrata" koja će se igrati na pulskom Kaštelu 2., 3. i 4. rujna.

- Uvijek mi je drago vratiti se u rodni grad i naše kazalište. Radujem se i ponovnom gostovanju hit- komedije "Sve o muškarcima" Teatra Gavran koja je prije dvije godine igrala na prepunom Kaštelu. "Sve o muškarcima" igrat će 21. rujna u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula. U Puli ću krajem kolovoza voditi i vikend-radionicu za odrasle osobe "Svladavanje treme i vještine javnog nastupa", kaže Radolović.

Rade Radolović široj je publici poznat po ulogama u nekoliko poznatih televizijskih sapunica, a učestalo se vraća rodnoj Puli za razne suradnje s pulskom kazališnom kućom te druge projekte.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of