KULTURNJAK.HR

PRIJAVE U TIJEKU: Besplatna online radionica "Glumci glumcima" za mlade do 25 godina

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Ivica Pucar (Snimio Željko Hajdinjak / Cropix)

Ivica Pucar (Snimio Željko Hajdinjak / Cropix)


Besplatna online radionica "Glumci glumcima", koju u okviru projekta Kulturnjak.hr vode Ivica Pucar i Ana-Marija Bokor Vrdoljak održat će se 20. i 22. listopada s početkom u 10 sati preko aplikacije Zoom za polaznike do 25 godina starosti.

Radionica je namijenjena djeci i mladima, svima koji žele naučiti više o krovnim glumačkim/umjetničkim organizacijama i koje benifite članstvo u istima donosi.

Prema najavi na prvoj radionici voditelji glumci govorit će o ulozi Hrvatskog društva dramskih umjetnika, načinima na koji svaki član može utjecati na kvalitetu rada krovne organizacije, prilikama i mogućnostima koje HDDU nudi svojim članovima. Radionica će donijeti primjere rada glumačkih udruženja iz Amerike i Belgije.

Na drugoj radionici   bit će riječi o radu u Međunarodnoj federaciji glumaca, edukacijama koje Europska udruženja nude svim glumcima.

- Za Hrvatsku, kao članicu Europske Unije, međunarodna aktivnost HDDU-a i hrvatskog glumišta postaje ključna u svrhu očuvanja i stjecanja umjetničkih, radnih, socijalnih, ekonomskih i etičkih prava umjetnika u izvedbenoj umjetnosti i audiovizualnoj industriji u okviru svjetske krovne organizacije glumačkih strukovnih udruženja, ističe se u najavi. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem onlineobrasca https://forms.office.com/r/ag6UcbHMpF.B.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum