U SUBOTU

Ponovno "Ježeva kućica" u Naranči

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Ježeva kućica

Ježeva kućica


U subotu, 30. travnja u 18 sati, te u subotu, 7. svibnja u 11 sati jedan od najvećih klasika lektire vraća se u Teatar Naranča nakon tri godine. Predstava "Ježeva kućica" koju je režirao velikan hrvatskog glumišta Ranko Tihomirović ponovno će zabaviti male i velike gledatelje diljem Istre.

- Tijekom razdoblja pandemije nismo bili u mogućnosti igrati predstavu, ali nam je bila konstantna želja vratiti je na repertoar. Obzirom da nas je krajem prošle godine napustio veliki prijatelj našeg kazališta, Ranko Tihomirović, ovo nam se činio pravi trenutak za povratkom predstave te da mu na taj način odamo počast, vele iz Teatra Naranča.

Igraju: Majkl Mikolić, Katja Rabar, Irin Šime Rabar, Elizabeta Košeto, Vlatka Rubil, Gea Gallo i Alessia Vodopia. Glazbu potpisuje Davor Rocco, scenografiju Nella Radojičić – Nella Art, a kostimografiju Laardesign – Renata i Ana Lea Janžić. Za scenski pokret zaslužna je Katja Rabar. Informacije i rezervacije moguće su na 095/5222-505 ili na teatar.naranca@gmail.com.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater