GOSTOVANJA

"Čudo" s Ecijom Ojdanić u novigradskom CMIK-u

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Ecija Ojdanić u predstavi "Čudo" (Snimio Danilo Memedović)

Ecija Ojdanić u predstavi "Čudo" (Snimio Danilo Memedović)


Danas u 19.30 sati u novigradskom Centru za manifestacije i kulturu (CMIK) igra predstava "Čudo" autora i redatelja Ivana Lea Leme, u kojoj glumi Ecija Ojdanić. Nakon nagrađivane hit predstave "Vla-Vla-Vlajland cabaret", isti autorski tim nastavlja suradnju na novom projektu s istim dramskim licem Vlajnom koju tumači Ecija Ojdanić, ali, naravno, u novim fabularnim okolnostima.

- U ovoj novoj drami "Čudo" autora i redatelja Ivana Lea Leme, naša junakinja, čiju je prosvjetiteljsku snagu ovoga ljeta prepoznao Branimir Pofuk i posvetio joj panegiričnu kolumnu, ulazi u profesionalnu politiku i započinje kampanju za predsjednicu Republike Hrvatske. Na vlaškom dijalektu, u uzburkanom moru tranzicijske društveno-političke stvarnosti, pokušavajući zadržati zdrav razum i poimanje morala, naša heroina se bori s vidljivim i nevidljivim demonima u muškom ringu političke borbe. U toj će borbi na jedan način pobijediti, ali na drugi način izgubiti, ističe se u najavi.

Eciji Ojdanić će se u mnogim komičnim karakterima pridružiti glumac Matija Šekoranja kojemu je ovo druga uloga u kazalištu Moruzgva. Predstava je nastala u produkciji Kazališta Moruzgva.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum