GALERIJA HERMANA

"FACE EXHIBITION": Nema velikih radova, samo malih radova s puno ljubavi

| Autor: Mladen RADIĆ


Izložba je međunarodnog je karaktera i okuplja više od 45 autora iz cijelog svijeta, od Hrvatske, preko Italije, Nizozemske, Njemačke, Turske, Slovenije, Španjolske, Portugala, Austrije, Poljske, Mađarske, Slovačke, Rusije pa sve do Japana i Indonezije

U novootvorenoj Galeriji Hermana, desno od ulaza u OŠ Centar, na početku ulice Hermana Dalmatina, preksinoć je otvorena izložba "Face exhibition".

Međunarodna izložba

Izložba je međunarodnog je karaktera i okuplja više od 45 autora iz cijelog svijeta, od Hrvatske, preko Italije, Nizozemske, Njemačke, Turske, Slovenije, Španjolske, Portugala, Austrije, Poljske, Mađarske, Slovačke, Rusije pa sve do Japana i Indonezije.

- Imao sam ideju tijekom zime, prije četiri godine, da nešto pokrenem i slao sam upite nekim svojim prijateljima odnosno ljudima koje sam pratio na Facebooku, a čiji mi se rad sviđao, s idejom da mi svatko pošalje po jednu minijaturicu da napravim putujuću izložbu koja je po mojoj ideji trebala biti u svakom gradu u kojem netko od autora živi, objasnio je otvarajući izložbu voditelj galerije Vedran Šilipetar, tako da je izložba bila realizirana u Labinu 2016. i u Parizu 2017., a ovo je treće izdanje.

Dobri autori

Šilipetar ističe da ima puno dobrih autora, od kojih su neki preksinoć i došli na otvaranje radi čega im se Šilipetar zahvalio i poručio da "nema velikih radova, samo malih radova s puno ljubavi, a ova izložba je upravo to".

Uglavnom se radi o slikama, no nađe se i poneka skulptura.

Kako je na napomenuo Šilipetar, ovo je na neki način prva oficijelna izložba te će se u dogledno vrijeme one održavati češće, pa pretpostavlja da će se svakih 15 dana nešto održavati u ovom prostoru.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum