sve veči misterij

ŽENA PRONAĐENA NA KRKU SLOVAKINJA? Češki mediji prenose svjedočanstvo turista koji su je upoznali prije nesreće

| Autor: Glas Istre
foto HGSS

foto HGSS


Priča o nepoznatoj, izgubljenoj i dezorijentiranoj ženi s Krka, kojoj još uvijek nije poznat identitet, dobila je još jedan nastavak. 

Za tajanstvenu ženu koju je pronađena na otoku Krku češki mediji kažu da bi mogla biti Slovakinja, piše 24sata. Citiraju češki portal tn.nova.cz koji donosi svjedočanstvo nekih čeških turista koji uvjeravaju da su misterioznu ženu sreli u Hrvatskoj i smatraju da bi ona mogla biti - Slovakinja.

- Upoznala sam je u četvrtak, 9. rujna, u Drveniku, kod Makarske - rekla je za tn.nova.cz čitateljica koja je sa suprugom bila na odmoru u Hrvatskoj.

- Rekla nam je o tome kako putuje i da je u mirovini, a njezini poznanici još rade. Pa je na put otišla sama. Budući da se po povratku u Slovačku bojala 14-dnevne karantene, isključila je telefon i odbacila SIM karticu. Htjela je i u Liku, koja je ipak udaljena od otoka Krka. Bila je vrlo inteligentna, rekla nam je da je neko vrijeme boravila u Engleskoj, pa je dobro govorila engleski, poručila je ta turistkinja.

Reagirala je i češka policija.

- Mogu potvrditi da smo od svjedoka dobili informacije o ženi. Proslijedili smo ih hrvatskoj policiji i, ako je potrebno, pomoći ćemo u istrazi - rekao je glasnogovornik češke policije David Schön kojeg prenosi 24 sata.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum