DRAMA SE NASTAVLJA

Nakon što je pronađen njezin novčanik, MISTERIJ O ŽENI S KRKA JE JOŠ VEĆI

| Autor: Glas Istre
"Žena s Krka"

"Žena s Krka"


Priča o nepoznatoj, izgubljenoj i dezorijentiranoj ženi s Krka, kojoj još uvijek nije poznat identitet, postaje sve misterioznija i zanimljivija. Kako doznaje RTL potraga, policija je pronašla ruksak žene koja je spašena u nedjelju 12. rujna na Krku, između mjesta Čižići i Rudine, sa stjenovite obale gdje se nalazila cijelu noć, dehidrirana i malaksala.

Međutim, sadržaj ruksaka nije istražiteljima pružio željene informacije o njenom identitetu. Uz sprej za komarce i još neke sitnice koje bi svaki turist ponio sa sobom na izlet, u ruksaku je pronađen i novčanik, no bez dokumenata i bez novca. Riječ je o važnom detalju, jer je neobično da u novčaniku nije bilo ničega.


Danas ranije je policija potvrdila da su zaprimili veliki broj poziva, što iz Hrvatske, što iz inozemstva, o ženi koja je pronađena, te je sada na redu provjera svih informacija koje su dobili, a s obzirom na to da ih je puno, to će potrajati još neko vrijeme.

Podsjetimo, ženu su u nedjelju spasili pripadnici HGSS-a, a navodno je na tom stjenovitom terenu provela cijelu noć. Ne sjeća se kako se zove, nije uz sebe imala nikakve dokumente ni mobitel, a jedino što se o njoj zna jest da komunicira na engleskom.


Zbog svega toga je policija zatražila i pomoć javnosti, no zasad njihov apel nije polučio informacije koje bi otkrile identitet nepoznate žene koja je sada na liječenju u KBC-u u Rijeci.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom