ZAGREB

Vlada predložila Stjepana Adanića za predsjednika Uprave Jadranskog naftovoda

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Vlada je u četvrtak, na zatvorenom dijelu sjednice, predložila Nadzornom odboru Jadranskog naftovoda imenovanje Stjepana Adanića predsjednikom Uprave toga društva, temeljem javnog natječaja, na mandatno razdoblje od četiri godine.

Kako je priopćeno, donesen je i zaključak kojim se predlaže Glavnoj skupštini društva Imunološki zavod d.d. izbor Tomislava Pokaza, Martine Furlan i Dunje Skoko-Poljak za članove Nadzornog odbora toga društva do provedbe postupka izbora članova, na vrijeme od najduže šest mjeseci, jer im je istekao mandat.  

Povlači se ovlaštenje Danijelu Škugoru za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva pravosuđa i uprave na osobni zahtjev te se ovlaštenje za obavljanje tih poslova daje Olgi Plazibat Novosel, do imenovanja temeljem postupka po natječaju, a najduže na razdoblje od šest mjeseci.

Ponovno je dano ovlaštenje Dijani Matić za obavljanje poslova glavnog tajnika Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade do imenovanja glavnog tajnika temeljem provedenog postupka po natječaju, a najduže na razdoblje od šest mjeseci.

Na zatvorenom dijelu Vladine 80. sjednice donesen je i prijedlog odluke o davanju suglasnosti za zatvaranje Konzulata, a točka je označena stupnjem tajnosti "ograničeno" te je, poštujući odredbe međunarodnih sporazuma, nije moguće objaviti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater