nije dobro

VIRUS ULAZI U ZDRAVSTVENI SUSTAV Zatvoren Zavod za nuklearnu medicinu u Splitu, djelatnica pozitivna, ostali u izolaciji

| Autor: Portal Glas Istre

Kako javlja Jutarnji list, nova vijest iz splitske bolnice, na žalost, opet nije dobra: i na Kliničkom zavodu za nuklearnu medicinu zabilježen je slučaj djelatne osobe kojoj je dijagnosticiran novi koronavirus, piše Slobodna Dalmacija.

Kako saznajemo iz provjerenog bolničkog izvora, svi djelatnici Kliničkog zavoda za nuklearnu medicinu KBC-a Split trenutačno se nalaze u samoizolaciji jer je kod jedne njihove djelatnice nalaz na novi koronavirus bio pozitivan.

Prema neslužbenim informacijama, djelatnica Zavoda zarazila se unutar svoje šire obitelji.

Zavod je do daljnjega zatvoren, a kada će početi ponovo s radom još uvijek se ne zna jer se moraju dezinficirati sve prostorije te iznova pripremiti za rad koji će obavaljati zamjenski timovi.

Podsjetimo, ranije jutros potvrđen je i slučaj koronavirusa kod jedne pacijentice na Zavodu za nefrologiju i hemodijalizu KBC-a Split zbog čega su svi djelatnic koji su bili u smjeni poslani u samoizolaciju, piše Slobodna Dalmacija.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini