zaradio negativnu reklamu

TVRDI DA JE POTJERANA IZ KONOBE JER JE LEZBIJKA. Vlasnik kaže da ih je samo zamolio da se malo suzdrže

| Autor: Glas Istre

Konoba Ringo u uvali Pribinja na otoku Hvaru, mjesto ugodnog druženja i dobre spize, nenadano je dobila negativnu reklamu i etiketu mjesta na kojem ne toleriraju pripadnike LGBT zajednice, piše Slobodna Dalmacija.

Prema objavi na Twitteru koju potpisuje korisnica Sally Curwood, u petak oko 18 sati vlasnik konobe ih je, citiramo, prisilio da otiđu jer je bila sa svojom partnericom, a tvrdi i da im je prijetio da će im prerezati brodsku cimu.

Uslijedila je lavina negativnih komentara na stranicama konobe koja je do jučer imala isključivo vrhunske ocjene.

- Nema nikakve veze s tim što su one lezbijke, ja imam redovito za goste homoseksualce i nikad nikoga nisam pita ni što je ni tko je. Njih dvije su se jednostavno neprilično ponašale jer su se divlje i bez kontrole ljubile i drpale usrid restorana. Samo sam ih zamolio da budu diskretne, da se malo suzdrže jer je ovo restoran - kao što bih zamolio bilo koji par da se tako ponaša u restoranu. Osim toga, i ostalim gostima je bilo neugodno.

Bilo ih je šest ukupno za njihovim stolom, dvoje starijih, djelovali su mi se kao otac i mati, dvoje dice i njih dvi. Čim sam im to rekao, oni su se digli da idu ća, i krenula je salva uvreda. Vikale su čak i da žale moju osmogodišnju kćer koja je to sve gledala, da ko j** mene i moju religiju, to je bio užas. Nisam im želio niti naplatiti piće koje su popili, još sam ih upozorio da ide nevera i da je bolje da ostanu na brodu. Onda su laserom krenuli s broda ometat druge goste, to nisu ljudi niti na ljude mirišu! Eto, to je cijela istina - ogorčen je Jurica Knezović, vlasnik konobe.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini