OTOČAC

Tešku nesreću u Otočcu prouzrokovao vozač koji je vozačici oduzeo prvenstvo

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Tešku prometnu nesreću u nedjelju u Otočcu, u kojoj je stradalo dvoje djece, od kojih jedno smrtno, prouzročio je vozač (64) oduzimanjem prava prvenstva vozačici (37), koja je vozila automobil s djecom.

U prometnoj nesreći kod Otočca u nedjelju je smrtno stradala djevojčica (13), teško je ozlijeđeno i godinu dana mlađe dijete iz istog automobila te je iz gospićke bolnice prevezeno u KBC Zagreb, priopćila je policija iz Gospića.

Djeca su bila u automobilu kojim je upravljala 37-godišnjakinja kojoj je, u 8.50 sati na dionici državne ceste broj 50, u mjestu Čovići, 64-godišnjak iz Otočca svojim automobilom oduzeo pravo prvenstva.

On se uključivao u promet s lokalne ceste bez da se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, piše u priopćenju. Udario je u osobni automobil gospićke registracijske oznake kojim je iz smjera Gospića u smjeru Otočca upravljala 37-godišnjakinja, također iz Otočca.

Osim djece u njenom je automobilu bio i 38-godišnjak iz Perušića koji je lakše ozlijeđen, a u putnik iz drugog automobila, star 67godina, lakše je ozlijeđen.

Policija je najavila da će Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu protiv 64-godišnjeg vozača podnijeti kaznenu prijavu.

Mole sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise da bi se izbjegle teške posljedice u prometu. 

 

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini