SPLIT

Splitski krnjeval prebačen za srpanj

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Splitski krnjeval iznimno će se ove godine umjesto u veljači održati najvjerojatnije u srpnju, izvijestila je u ponedjeljak gradska Turistička zajednica.

Direktorica splitske Turističke zajednice ?Alijana Vukšić podsjeća kako su Splićane i njihove goste prethodnih godina zabavljala brojna glazbena ?imena ??od TBF-a, Opće opasnosti, Cubisma i Vatre, ?te vjeruju da će i ovogodišnje ljetno izdanje donijeti nove glazbene poslastice.

"?Unatoč globalnoj pandemiji želja nam je nastaviti tradiciju Splitskog krnjevala. Razmišljali smo o online verziji ali riječ je o projektu koji donosi toliko interakcije, plesa, glazbe i radosti koja se teško može prenijeti elektronskim putem. Ljetnu verziju Krnjevala planiramo organizirati u srpnju, nadamo se da će nam  epidemiološka situacija to i dozvolit?i",? kazala je Vukšić.

?Dodaje kako organiziranog programa na Rivi nema ali ?je ?za djecu organizirana nagradna igra na Facebook profilu Turističke zajednice grada Splita VisitSplit.? Organiziran je i izbor za najbolju dječju masku?, a fotografije kreativnih maski ?građani mogu slati u komentarima?. Najbolja maska ?će dobiti eduakativno?-zabavni paket ?u kojem je vođenje 'Split for kids' za cijelu obitelj, obiteljsku ulaznicu za Muzej iluzija? te poklon paket najslađih Nadalina čokolada,? poručili su iz Turističke zajednice grada Splita?.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter