PULA

SDP: Pulski referendum ne doživljavamo kao biti ili ne biti

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Uoči nedjeljnoga lokalnog referenduma o Lungomaru u Puli, pulski SDP poručio je u četvrtak da ta stranka nikad nije opstruirala bilo kakve referendumske inicijative niti će to činiti sve dok se njima ne uskraćuju ljudska prava te je istaknuo da taj referendum ne doživljava kao biti ili ne biti.

Za SDP, kako ističe, u tom slučaju "nema dobre ili loše strane", a radi se o "različitom viđenju jednog projekta te je sada na građanima da o tome odluče".

"Referendum ovog tipa predstavlja praznik demokracije u kojem svatko treba dati svoj obol. Neovisno o ishodu referenduma, potrebno je razmišljati o budućnosti grada i kvaliteti života jer život stanovnika Pule ne staje održavanjem referenduma, a trenutačno se postavljaju stvari kao da drugi životni problemi u Puli ne postoje", poručio je predsjednik pulskog SDP-a Igor Belas.

Dodao je kako SDP taj referendum ne doživljava kao "biti ili ne biti".

"Jedna i druga strana imaju svoje argumente o kojima su u ovom razdoblju informirale javnost te je sada na svima nama kao pojedincima i odgovornom društvu da po vlastitoj savjesti izađemo i glasamo za ono što smatramo da je dobro za Pulu", poručio je pulski SDP.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom