ZAGREB

Predsjednik Milanović posjetio općinu Plaški i Grad Ogulin

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Predsjednik Republike Zoran Milanović  u utorak  je u Karlovačkoj županiji  posjetio općinu Plaški i Grad Ogulin, a u povodu Dana vatrogastva u Plaškom je obišao  Vatrogasni dom DVD-a u izgradnji te razgovarao sa zapovjednicima DVD-a Plaški i načelnikom te općine Perom Damjanovićem. 

Predsjednik Milanović  je u Plaškom obišao i Dom kulture.

Tijekom boravka u Ogulinu, u Gradskoj knjižnici i čitaonici, predsjednik Milanović prisustvovao je svečanosti uručenja priznanja najuspješnijim sportašima toga Grada u 2020. godini.  Čestitao je nagrađenima i poručio im da se nastave baviti sportom.

„Vrhunski sport je težak i naporan, ne mora to nužno biti cilj i život, ali živite sa zdravim duhom u zdravom tijelu“, rekao je.

U prigodnom obraćanju predsjednik Milanović naveo je da se bavio različitim sportovima i da je u njima bio prosječan.

„Ništa posebno, ali sam bio manje-više u svemu. Mislim da je sport beskrajno važan za mlade ljude, ali to se ne može nametnuti, ili se baviš sportom, ili se ne baviš sportom. Vi se bavite i svaka vam čast, znam koliko je tu uloženo znoja i truda“, rekao je predsjednik Milanović.

Prije toga, predsjednik Republike  s gradonačelnikom Ogulina Daliborom Domitrovićem posjetio je i obišao proizvodni pogon tvrtke Bjelin d.o.o koja se bavi proizvodnjom parketa. Predstavnici tvrtke Bjelin upoznali su ga s važnošću koju ta tvrtka ima za Ogulin i njegovo gospodarstvo.

Kako je priopćeno iz Ureda Predsjednika,  uz njega  su danas bili  njegova savjetnica  za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić i posebni savjetnik  za ekonomiju Velibor Mačkić, a pri uručenju priznanja najuspješnijim sportašima u Ogulinu pridružio mu se i povjerenik Predsjednika Republike za sport Željko Jovanović.

 

 

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum