KLERODRŽAVA

Poznato je koji su ljudi dijelili novac Crkvi šakom i kapom i dali 53 od 58 milijuna kuna predviđenih za "ulaganje u zajednicu"

| Autor: Glas Istre

Objavljena su imena članova Povjerenstva koje je u četiri godine Crkvi dodijelilo 53 od 58 milijuna kuna, što je u dijelu javnosti izazvalo negodovanje, piše Index.

Taj novac dodijeljen je u sklopu Programa ulaganja u zajednicu Ministarstva regionalnog razvoja pod vodstvo dvoje ministara koji su se tamo izmijenili - Gabrijele Žalac i Marka Pavića.

Kako se pokazalo, taj novac raspoređivali su njihovi bliski ljudi.

Članovi tog povjerenstva 2017. godine bili su Katica Mišković i Kristina Bilić, tadašnje pomoćnice ministrice Žalac, te Tina Markuš, tadašnja glavna tajnica istog Ministarstva. Pomoćnice Gabrijele Žalac, Bilić i Mišković, sjedile su u tom povjerenstvu i 2018. godine, a s njima je bila i Tajana Huzek. Prošle godine u Povjerenstvu su bile Katica Mišković, Davor Huška (tadašnji pomoćnik Gabrijele Žalac) te državni tajnik Velimir Žunac. I na koncu, ove godine, nakon smjene Gabrijele Žalac i dolaska Pavića, u povjerenstvu su sjedili državna tajnica Nikolina Klaić, pomoćnica tadašnjeg ministra Pavića, Katica Mišković te tadašnji glavni savjetnik ministra Pavića Miroslav Smetiško.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom