pomama je mnoge iznenadila

Ovo su tenisice popularnog trgovačkog lanca koje su Hrvati razgrabili već prvi dan, A SAD IH PREPRODAJU PO DESET PUTA VEĆOJ CIJENI

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (foto: Arhiva)

Ilustracija (foto: Arhiva)


Iako je pomama za tenisicama trgovačkog lanca mnoge iznenadila, čini se kako su pojedinci računali na upravo ovakav ishod jer tenisice prodaju za deset puta veću cijenu.

Jučer su u Lidl poslovnice u Hrvatskoj stigle popularne čarape i muške tenisice s Lidlovim logom, koje su se rasprodale u jednom danu. Cijena bijelih tenisica s debelim potplatima, u veličinama od 41 do 46, u dućanu je bila 129 kuna, a još jučer se na Njuškalu pojavio niz oglasa u kojima se popularni model prodaje po cijenama od 349 do čak 1400 kuna. U međuvremenu se na oglasnicima pojavio i model u veličini 38, koju Lidl nije ni izbacio na tržište, a prodaju se za 2500 kuna.

grewg

(Foto: Screenshot Lidl.hr)

Iako je ovolika pomama za tenisicama trgovačkog lanca mnoge iznenadila, čini se kako su pojedinci računali na upravo ovakav ishod. Naime, isti se scenarij odigrao i prije dvije godine, kada je Lidl je u svoje poslovnice diljem Europe plasirao svoju prvu seriju tenisica.

Plave tenisice sa žutim i crvenim detaljima, čija je cijena također bila 130 kuna, rasprodale su se u rekordnom roku te su postale jedan od najpoželjnijih komada obuće te sezone. Na eBayu su se prodavale po cijeni 110 puta višoj od izvorne, a kada su godinu dana kasnije došle u britanske poslovnice također su nestale u sekundi.

Priliku za zaradu prepoznao je i Dubrovčanin koji ovogodišnji, bijeli model Lidlovih tenisica na Njuškalu prodaje za 1350 kuna, prenosi Gloria.hr. 

"Prodajem ekskluzivne Lidl tenisice kupljene 19. 9. Europski broj 41, nikad nošene. Ako znate kako je prošla prva serija tenisica, znati ćete da je cijena opravdana. Cijena je fiksna, a slanje preporučeno. Samo ozbiljni kupci, kontakt SMS", stoji u opisu oglasa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum