ISTUP PREMIJERA

OPET PROMJENA: Plenković objavio da će nastava ipak biti online u cijeloj zemlji, ali samo 2 dana

| Autor: Glas Istre
Online nastava (Pixabay)

Online nastava (Pixabay)


"Informirali smo kolege o epidemiji. Imamo sve veći broj novozaraženih. Važno je apelirati na sve koji se nisu cijepili da se cijepe”, kazao je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na današnjem sastanku vladajuće koalicije.

"Fuchs je dogovorio sa županijskim stožerima da se idućeg tjedna kad je blagdan Svih Svetih četvrtak i petak nastava održi online tako da umirimo školsku populaciju od ovog petka pa do 8. studenog, što mislimo da je jako dobro", rekao je premijer. Do srijede 3. studenog nastave ionako nema jer su mini praznici.

"Fuchs se čuo sa svim županijskim stožerima i dogovorio da nastava bude online u četvrtak i petak. Dakle, dijalog, suradnja”, kazao je Plenković.

Osvrnuo se i na posljednje izjave predsjednika Zorana Milanovića o ministra Banožiću.

"To je tema oko koje se ne kanim petljati niti je to u ovlasti predsjednika Vlade. U svih ovih pet godina koliko sam premijer nijednom se nisam miješao u pitanje promaknuća, razrješenja, umirovljenja bilo kojeg časnika pa neću ni sada. Po zakonu je jasno da u tom trokutu te stvari trebaju rješavati ministar, Glavni stožer i predsjednik pa nek rješavaju", kazao je premijer.

Komentirao je i reformu zdravstva.

"To se konzultira, sad su krenule šire konzultacije. Očito je netko od tih ljudi to pustio u javnost, sad se to komentira. To bih primirio, to su radni dokumenti, to su ideje, radni dokumenti. Nema tu nekog novog elementa", rekao je Plenković.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater