TURISTIČKA DESTINACIJA

Njemački autoklub objavio brošuru o Hrvatskoj: ‘ZEMLJA ZA ZALJUBITI SE‘

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Pula)

(Foto: Grad Pula)


Najveći europski autoklub, njemački ADAC objavio je brošuru posvećenu Hrvatskoj pod nazivom "Hrvatska: zemlja za zaljubiti se" u kojoj Hrvatsku prikazuje kao turističku destinaciju bogate raznolikosti i nezaboravnih doživljaja, izvijestili su u srijedu iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Napominjući da ADAC ima 22 milijuna članova, voditeljica ispostave HTZ-a u Münchenu Nera Miličić ističe i da je taj autoklub za Nijemce najvažniji izvor informacija o putovanjima u inozemstvo te da je objava brošure o Hrvatskoj i važnije ako se zna da više od 70 posto turista iz Njemačke u pandemijskim godinama putuju osobnim automobilom, prenosi Jutarnji list

"U tom je kontekstu suradnja s ADAC-om jako važna, a time se i našim gostima pružaju točne informacije o uvjetima i planiranju putovanja. Uz to, imamo i potporu te jedne od najutjecajnijih njemačkih institucija koja uživa veliko povjerenje građana i putnika, naših najbrojnijih turista", ocijenila je Miličić.

Hrvatsku u brošuri "Kroatien: ein Land zum Verlieben" (Hrvatska: zemlja za zaljubiti se) ADAC predstavlja kroz regije Istre, Kvarnera i Dalmacije, s opisima njihove povijesne i kulturne baštine, plaža, uvala, otoka, sunca i prirodnih ljepota, dok je glavni grad Zagreb istaknut kao središte Hrvatske, a središnja Hrvatska i Slavonija kao skriveni dragulji zemlje.

Brošura donosi i korisne informacije oko putovanja u Hrvatsku, od savjeta za putovanja vlastitim automobilom pa do informacija vezanih uz kamping i drugih.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of